Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Η πώληση είναι μόνο χονδρική;

Ναι και απευθύνεται μόνο σε εμπόρους και επαγγελματίες του είδους. Η εταιρεία μας δεν κάνει λιανική πώληση.

Πώς μπορώ να γίνω πελάτης της εταιρίας από την ιστοσελίδα;

Συμπληρώνοντας τη φόρμα στην ιστοσελίδα για να δημιουργήσετε τον προσωπικό λογαριασμό σας στο site μας. Η δημιουργία του λογαριασμού δε γίνεται αυτόματα. Κατόπιν της αίτησής σας θα λάβετε τα στοιχεία σας (όνομα χρήστη & κωδικό πρόσβασης) το συντομότερο δυνατό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310-912856, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@packmetal.gr

Ποια είναι τα στοιχεία εισόδου στο λογαριασμό μου;

Κατόπιν της εγγραφής σας στην ιστοσελίδα μας, σας παρέχουμε ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Σε περίπτωση που χάσατε ή ξεχάσατε τα στοιχεία εισόδου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ανάκτησή τους.

Πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων;

Για να έχετε πρόσβαση στον τιμοκατάλογο των προϊόντων μας, θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό πελάτη στην ιστοσελίδα μας (εφόσον σας έχει παραχωρηθεί όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

Είναι δυνατό να κατεβάσω τον κατάλογο προϊόντων;

Εάν είστε πελάτης της Pack Metal και σας έχει παραχωρηθεί λογαριασμός πελάτη (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης), μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογό μας σε ηλεκτρονική μορφή PDF για προβολή στον υπολογιστή σας.

Ποια είναι η μέθοδος αποστολής των παραγγελιών;

Εξαρτάται από τον προορισμό της αποστολής, και κυρίως από τον όγκο και βάρος των προϊόντων. Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, θα αποστέλλονται είτε μέσω εταιρίας μεταφορών είτε μέσω υπηρεσίας Courier.

Είναι δυνατή η απευθείας αγορά από την ιστοσελίδα (με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα);

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή. Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για την επιλογή της μεθόδου εξόφλησης και αποστολής της παραγγελίας σας.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής των παραγγελιών;

Είτε με κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό μας λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή.